Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Bemutatkozás:

Cégünket egy kis családi vállalkozásként alapítottuk 1991 májusában. A fémnyomást, mint mesterséget, édesapámtól tanultam. Az Ő háta mögött már több mint 20 évnyi tapasztalat és szakmai tudás volt. Édesanyám a lemezfeldolgozásban, értékesítésben és az adminisztrációs munkában vette ki a részét.

Termékeinket először piacokon, vásárokon, különböző mezőgazdasági üzletekben és gazdaboltokban értékesítettük. Az általunk gyártott bográcsok elég hamar népszerűek lettek. A megnövekvő keresletet termékeink iránt már nem tudtuk hárman kielégíteni, ezért új alkalmazottakat kellett felvennünk. Eladásaink évről évre növekedtek.

Szükségessé vált tehát egy nagyobb és korszerűbb műhely felépítése. Ecseren sikerült is megfelelő építési telket találni. Időközben szüleim nyugdíjasok lettek és rám hagyták a cég teljes körű irányítását. Viszont ez alatt az én gyermekeim is felnőttek és már ők is kiveszik a részüket a családi vállalkozásból. Ők már a harmadik generáció, akik tovább fejleszthetik, bővíthetik és sikeresebbé tehetik a Helakri Kft-t.

Cégünk filozófiája, hogy minél jobb minőségű termékeket gyártsunk és forgalmazzunk. Reméljük, hogy a nálunk vásárolt termékekkel az Önök megelégedését is elnyerhetjük!

Hegedűs László

Ügyvezető

600 m2 alapterületű üzem

Állandó nagy raktárkészlet

Kereső
Kifejezés:
TOP termékek
280 Ft + ÁFA (356 Ft)
3 750 Ft + ÁFA (4 763 Ft)
650 Ft + ÁFA (826 Ft)
520 Ft + ÁFA (660 Ft)
8 150 Ft + ÁFA (10 351 Ft)
10 200 Ft + ÁFA (12 954 Ft)
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Navigáció

Elérhetőségek

https://helakri.hu - Helakri Kft - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.